Webshop

Stap 1 | Cenzaa reiniging

9 resultaten

STAP 1 | CENZAA REINIGING

Het reinigen van je huid met producten van Cenzaa reiniging is de eerste en tevens de belangrijkste stap binnen het unieke 6-stappenplan van Cenzaa. Een schone huid is namelijk essentieel voor het opbouwen van een gezonde huid en mag dus eigenlijk nooit worden overgeslagen. De huid wordt de hele dag blootgesteld aan invloeden die de huid vervuilen, zowel van buitenaf als binnenuit.

Voor optimaal resultaat gebruik je de Cenzaa reinigingsproducten in de ochtend en voor je gaat slapen. De reinigingsproducten met hoog geconcentreerde werkstoffen hebben een voedende, huidverbeterende, antioxidatieve en beschermende werking. Vergeet na het reinigen zeker de lotion (ook wel mist) niet. Een lotion verwijdert de laatste vuilrestjes, herstelt de pH-waarde van de huid en sluit de poriën. Door dagelijks te reinigen met deze twee producten is de schone huid voorbereid om de kostbare werkstoffen uit de producten van Cenzaa dieper in de huid door te laten dringen.

De reinigingsproducten zijn geschikt voor alle huidtypes en zuiveren en reinigen zonder uit te drogen.

whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel is de salon gesloten, maar laat gerust een berichtje achter