Huidverbeterende

gezichtsbehandelingen

Schoonheidssalon Deurne

Gezichtsbehandelingen

Toe aan een momentje voor jezelf? Of heb je last van een huidprobleem en wil je graag advies?
In de salon wordt gewerkt met het huidverbeterende merk: Cenzaa. Door met regelmaat trainingen te volgen blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Skincare. Met de luxe en onderscheidende gezichtsbehandelingen geef ik je een unieke ervaring!
Behalve huidverbeterende- en ontspannende gezichtsbehandelingen is het ook mogelijk om je wenkbrauwen, bovenlip of benen te laten harsen of je wimpers te laten liften.

Producten bespreken met Lianne van den Berg
Cenzaa - de ultieme kennismakingsbehandeling!
skin discovery appointment
€ 99,- / 40 min.

Dit is een unieke kennismakingsbehandeling met het ultieme 6-stappenplan van Cenzaa, die per klant eenmalig te boeken is. Bij deze behandeling krijg je een gratis Discovery kit t.w.v. €135 cadeau die is afgestemd op jouw huidtype.

Deze behandeling bestaat uit een heerlijke reiniging met een dieptereiniging afgestemd op je huidconditie en huidwens. Ook krijg je een passend advies en uitleg over de discovery kit. Een perfecte manier om kennis te maken met Cenzaa!

Cenzaa
advanced skincare
€ 67,50 / 60 min.

Welkomstritueel – oppervlaktereiniging – huidanalyse –  dieptereiniging – wenkbrauwen epileren of onzuiverheden verwijderen – balance sensage (massage) met masker – dagverzorging – productadvies – tea ritual.

Cenzaa
impressions
€ 82,50 / 75 min.

Welkomstritueel – oppervlaktereiniging – huidanalyse – epileren van de wenkbrauwen of harsen van de bovenlip – dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen –  balance sensage (massage) – masker – tea ritual – afsluiting met complete dagverzorging en productadvies.

Cenzaa
moments
€ 99,50 / 90 min.

Welkomstritueel – dubbele oppervlaktereiniging – huidanalyse – epileren van de wenkbrauwen of harsen van de bovenlip – dieptereiniging – spicy skin shock masker –  onzuiverheden verwijderen – masker – 3 massages: hoofdhuid- oormassage, balance sensage, arm- decolletémassage – tea ritual – afsluiting met complete dagverzorging en productadvies.

Cenzaa
clearifying
€ 49,50 / 45 min.

Deze reinigende behandeling is geschikt voor de jonge (onzuivere) huid t/m 18 jaar.

Oppervlaktereiniging – huidanalyse – dieptereiniging – onzuiverheden verwijderen – masker – afsluiting met dagverzorging en productadvies.

Cenzaa Therapeutic
say goodbye to.. wrinkles!
€ 90,50 / 60 min.

Deze resultaat gerichte Cenzaa behandeling is de bron van huidverjonging! Vertoont je huid fijne lijntjes, rimpeltjes, (pigment)vlekjes of kan het wel een boost gebruiken? Met de Say Goodbye To Wrinkles behandeling, door middel van fruitzuren en bindweefselmassage zie je prachtige huidverbetering met een stralend resultaat!

Oppervlaktereiniging – huidanalyse – dieptereiniging – shock therapy door middel van een ampul – bindweefselmassage*peel program** – shock therapy – tea ritual – afsluiting met complete dagverzorging en productadvies.

Voor een nóg mooier resultaat is het advies bij deze behandeling een Botuline Beauty masker voor een Botox effect (meerprijs € 15,00). Dit bijzondere gelaatsmasker vermindert rimpels aanzienlijk. Het Botuline-eiwit voorkomt samentrekking van gelaatsspieren waardoor de huid strakker en jonger wordt en een frisse uitstraling zal hebben.

* Bindweefselmassage is dé oplossing om de huid op natuurlijke wijze te verbeteren. Bij de Cenzaa Bindweefselmassage ligt de focus op het verbeteren van de stevigheid in de huid, het creëren van volume en het verminderen van fijne en diepe lijntjes.

** Het unieke 360 SKINCODE Peel Program zorgt voor de aanmaak van nieuwe huidcellen, het maakt de huid gladder, gezonder en steviger en heeft een verjongend effect.

Cenzaa 360 Skincode
Skinbomb Treatment *NEW
€ 145,- / 45 min.

Maak kennis met deze compleet nieuwe behandeling! Deze unieke behandeling van 45 minuten voorziet de huid van een explosie aan intensieve werkstoffen en geeft de huid een prachtige glow. Je ziet na één behandeling al direct resultaat!
Om dit resultaat te versterken en langer aan te houden wordt de SkinBomb treatment gecombineerd met de persoonlijke custom-made box voor thuisgebruik. Dit zijn 5 ampullen met pure werkstoffen incl. mist afgestemd op jouw huidtype en huidwensen.

Oppervlaktereiniging – dieptereiniging met Mandelico Glow Peel – Spicy Skin Shock – Mist moment – Multiple Skin Boost Ampoule Therapy (het inmasseren van de boost bommetjes!) – Afsluiten met complete dagverzorging – Samen stellen en uitleg van jouw ampullenbox voor thuis.

Cenzaa
Skin Rhythm Treatment *NEW
€ 149,- / 75 min. incl. Routine Set voor thuis

Welkomstritueel – miracle cleanse eye & face – pré serum – melting scrub experience – spicy experience – onzuiverheden verwijderen – melodic skin rhythm massage – retinol cupping – multimasking moment – afsluiting met complete dag/nachtverzorging en uitleg routine set*.

* In deze behandeling wordt er gewerkt met de nieuwste Seasons producten van Cenzaa; Skin Rhythm. Om je skincare ritueel voort te zetten met deze heerlijke producten krijg je de routine set mee naar huis!

Extra

in combinatie met een gezichtsbehandeling

Wenkbrauwen epileren € 9,00
Wenkbrauwen verven € 8,50
Wimpers verven € 9,50
Onzuiverheden verwijderen vanaf € 13,50
Bovenlip harsen € 8,50
Kin harsen € 9,00
Kaakgebied harsen € 10,50
Huidbehandeling bij LianneSalon

losse behandelingen

Wenkbrauwen epileren € 12,50
Wenkbrauwen verven € 11,00
Wimpers verven € 12,50
Onzuiverheden verwijderen vanaf € 15,00
Lash Lifting € 42,50
Lash Lifting + wimpers verven € 49,50
Huidbehandeling bij LianneSalon
Lycon wax

harsen

Wenkbrauwen € 12,50
Bovenlip € 11,00
Kin € 11,50
Kaakgebied € 13,00
Oksels € 19,50
Bikinilijn € 19,50
Onderbenen € 26,50
Bovenbenen € 29,50
Onder- en bovenbenen € 47,50
Armen € 22,50
Sfeerimpressie binnenkant salon
Voetbehandeling
Pedicure
Handbehandeling
Manicure
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel is de salon gesloten, maar laat gerust een berichtje achter