Nieuwsbrief LianneSalon

Bedankt voor de inschrijving!

LianneSalon

Leuk dat je jezelf hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief. Op deze manier blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes met betrekking tot de salon én kortingen in de webshop.

Je kunt jezelf op elk moment uitschrijven door onderaan in de nieuwsbrief op ‘afmelden’ te klikken.

Heb je een vraag? Dan hoor ik het graag!

Groetjes Lianne

Bedankt voor alle
leuke reacties!

Beoordeling

Ze gaat zeer bekwaam te werk heel hygiënisch haar gereedschap gaan meteen in een radiografisch badje. Voordat ze aan de volgende klant begint ligt het weer zuiver klaar op haar werkblad. En ze is belangstellend naar wat je te vetellen hebt. Ze babbelt vrolijk mee straalt positiviteit uit.

Petra
Beoordeling

Lianne is een leuke, spontane en professionele dame waar ik graag naartoe ga om advies te krijgen over mijn huid, mijn nagels op te vrolijken, mijn armen te harsen of een heerlijke gezichtsbehandeling te ondergaan. Ze denkt mee op het moment mijn huid onrustig is en schakelt waar nodig haar saloncoach in. Dat geeft mij vertrouwen dat ze echt meedenkt en ik gedegen advies krijg. Een behandeling bij Lianne is in mijn ogen echt een feestje!

Ires
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel is de salon gesloten, maar laat gerust een berichtje achter